BØRNEFITNESS

ER FYSISK TRÆNING GODT FOR BØRN? Ja! Både konditions- og styrketræning anbefales til børn. Det er en myte, at styrketræning er skadeligt for børns knogler og led. Tværtimod har styrketræning en række gavnlige effekter på både knogler, muskler og led hos børn. Dog er det vigtigt, at børn får lagt et træningsprogram og følger nogle bestemte retningslinjer, for at undgå overbelastning.

TEEN FITNESS (10-14 ÅR) TeenFitness er en sjov, varieret og effektiv træning for både drenge og piger. Holdet varetages af veluddannede instruktører, der sikrer at træningen er tilpasset aldersgruppen. TeenFitness kører tirsdage og torsdage kl. 16.15-17.00. Alle er velkomne til at få en gratis prøvetime, som kan bookes på 75891899 eller i receptionen.

TRÆNING SAMMEN MED FORÆLDER Børn fra 10 år kan træne i centret sammen med en forælder. Træningen gælder styrke- og konditionstræning på 1. sal og ikke holdtræning. Børn fra 10 til og med 14 år skal træne sammen med en forælder, som har ansvaret for, at barnet overholder retningslinjerne i det træningsprogram, der bliver lagt ved indmeldelsen.

Bemærk: Både TeenFitness og træning med forældre er inkluderet, når man har et familiemedlemskab.

bubblemedia