Personlig træning & kostvejledning

Valget omkring et samarbejde med en personlig træner eller kostvejleder kan have mange forskellige afsæt. Det kan eksempelvis være træningsoptimering, vægttab, bedre fysisk form, stressreduktion eller en kombination af disse. Personlig træning og kostvejledning er kort sagt for dig, der har et mål, som du vil nå sikkert og effektivt. Uanset hvad dit udgangspunkt er og hvilke mål du drømmer om at nå, så har vi den viden og de kompetencer, der skal til, for at hjælpe dig i gang eller hele vejen i mål.

Vi tilrettelægger træningen/kostvejledningen i samarbejde med dig, så det bliver et skræddersyet forløb, med fokus på netop dine mål, så du ikke knokler forgæves. Træningen/kostændringerne vil foregå i dit tempo, men vi vil stadig forsøge at motivere, guide og presse dig til at nå målene.

Alle vores personlige trænere og kostvejledere er certificerede ved annerkendte uddannelsesinstitutioner. Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig. Se kontaktinfo under priser.

Priser

Personlig træning / Kostvejledning 1 time 650,-                                                                                                 

Personlig træning / Kostvejledning 10 timer 5500,- 

3 mdr. intensiv personlig træning/kostvejledning/coaching 12995,-

3 mdr. kostvejledning 2500,-

6 mdr. kostvejledning 3900,-

12. mdr. kostvejledning 7000,-

Læs mere om forløbene her

bubblemedia