Spændende foredrag

Arrangementet foregår
D. 24. jan. D. 28. feb. D. 27. mar.

Jan Grarup d. 24. januar kl. 19.15

OBS!Billetsalget til Jan Grarup er nu lukket. Der kan købes billetter ved indgangen til 225,-

Krigsfotograf i verdens brændpunkter. Stærke billeder og stærke fortællinger af en journalist der har vundet flere awards for sine humanitære dækninger. Jan har desuden skrevet flere bøger.

Mikkel Gundersen d 28. februar kl 19.15

Oplev et fantastisk show d. 28. februar kl. 19.15 i Hedensted Centret, der med garanti er en unik og imponerende oplevelse som huskes i mange år.

Mikkel er en dygtig tankelæser der på en uhøjtidelig, intelligent og humoristisk måde påvirker og aflæser gæsternes tanker. Mikkel er en af de mest benyttede underholdere i Danmark. Han har over 2000 shows og foredrag på sit CV. Ørkenens sønner, Rune Klan m.fl. har benyttet Mikkel som konsulent.

Jørgen Skouboe d. 27. Marts kl 19.15

I dette foredrag fortæller Jørgen om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om sin holdning til jagt.
Hvorfor hedder det Nak & Æd?
Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med? Dette og meget mere får I svar på af en fantastisk farverig fortæller og natur mand.

Pris: 195,- 
 
 
Din odrebekræftelse fungerer som billet. Ønsker du en fysisk billet til evt. en gave, kan de afhentes i receptionen i svømmehal, fitness og på centerkontoret.
 

OBS! Foredraget med Rasmus Kragh d. 28/2 er desværre blevet aflyst da han er blevet langtidssygemeldt, men vi har været så heldige at få den berømte mentalist Mikkel Gundersen i stedet. Foredraget afholdes på samme tidspunkt. Er du ikke interesseret i dette, refunderer vi selvfølgelig beløbet (send en mail til sekr@svom.dk med reg.nr. + konto nr. og hvilket navn billetten er købt i). Glæder du dig lige så meget som os til at høre Mikkel, bruger du bare din originale billet/ordrebekræftelse på Rasmus Kragh til at komme ind. 

Se alle tilbud & events

bubblemedia