Foredrag med Michelle Bach Mogensen - Når sindet gør ondt. Mit liv med psykisk sygdom.

Arrangementet foregår
D. 10. september

D. 10. september kl. 19-21 i Café H.

Mit foredrag handler om min historie med psykisk sygdom, bosted, diagnoser, indlæggelser, psykiatri og det at finde sin vej i livet, når det hele føltes ligegyldigt.

Jeg vil tage jer igennem min historie, snakke om hvordan det er at være ung med psykisk sygdom og skulle finde en ny identitet. At komme fra en kernefamilie med gode ressourcer og vilkår, til som 17 årig at blive indlagt på den lukkede, fordi man ikke kunne magte livet mere.

Da jeg er 17 år flytter jeg hjemmefra på et bosted. Jeg bliver revet væk fra alt det trygge. Jeg havde aldrig troet at mit liv skulle tage den drejning. Nu står jeg her og må skabe mig nye mål og drømme ud fra de kort jeg har på hånden. Derfor elsker jeg at kunne dele ud af min historie, give en større indsigt i psykisk sygdom og hvordan man kan skabe sig et meningsfuldt liv.

Jeg hedder Michelle er 26 år gammel og kæmper til daglig med psykisk sygdom. Jeg har været en del af psykiatrien i over 10 år. Derfor har jeg oplevet hvordan systemet fungere og livet når det har gjort allermest ondt.

Pris: 50,- 
KØB HER

Kaffe og kage kan købes i cafeen.

michelle.jpg

Se alle tilbud & events

bubble