Worldrunner workshop & foredrag med Jesper Kenn Olsen

Arrangementet foregår
Aflyst

OBS! Grundet for få deltagere er vi desværre nødt til at aflyse foredraget/workshoppen.

Palmesøndag d. 2 april kl. 9-14 afholder Hedensted Centret en inspirationsdag for motionister og løbere. 

Her vil husets fysioterapeuter stå for forskellige workshops med skadesforebyggende træning, løbeteknik, info om restitution samt mulighed for at prøve forskellige typer af løbesko v. Line B. fra Sportigan Hedensted.

Skadesforebyggende træning:

Her vil du få inspiration, til din styrketræning som er med til at holde skaderne på afstand. Fysioterapeut Jonas Hessellund vil stå for indholdet og guide dig igennem 30-35 minutters træning. Det vil være forskellige øvelser som går på stabilitet i kroppen, plyometriske øvelser som hjælper dig til at blive mere eksplosiv.

Løbeteknik:

Her vil du få inspiration til forskellige teknikøvelser som både hjælper dig med at optimere din løbestil, men også kan bruges som opvarmning.

Fysioterapeut Anton Skov vil stå for indholdet og guide dig igennem 30-35 minutters træning. Træningen vil indeholde nogle øvelser hvor løbets brydes ned i enkeltstående sekvenser, således du kan arbejde specifikt med løbeteknik. Alt sammen med det formål at optimere din løbestil og forbedre din løbeøkonomi.

Efter workshppen kommer Jesper Kenn Olsen og holder et foredrag omkring løb. Jesper er tidligere landstræner for de danske ultraløbere og har som den eneste i verden løbet jorden rundt ikke bare én, men to gange. Herudover har han udgivet flere bøger, senest i samarbejde med ultraløber Mette Birk Jensen. De to har sammen skrevet bogen ”Ultraløb for alle”.

Program:

Kl. 09:00 – 11:30 Workshops
Kl. 11:30 – 12:00 Frokost m. sandwich og vand
Kl. 12:00 – 14:00 Foredrag v. Jesper Kenn Olsen

 

Se alle tilbud & events

bubble