Ergonomi

Ergonomisk rådgivning ved ergoterapeut Birgitte Leegaard.

Jeg har gennem mange år arbejdet med rådgivning og vejledning omkring hjælpemidler, boligændringer, arbejdsstillinger og ergonomi. Jeg har derigennem erfaret, hvor vigtigt det er med et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsstillinger.

Ergonomi handler om andet og mere end bare at have de rigtige møbler. Det er også vigtigt, at de bruges korrekt og at vi bruger kroppen på den rigtige måde. Det kan jeg hjælpe med.

Det behøver ikke være kostbart at få ergonomisk rådgivning. Ofte kan mindre ændringer i måden der arbejdes på, eller måden møblerne bruges på, afhjælpe problemstillinger samt virke skadesforebyggende.
Jeg tilbyder individuel rådgivning, hvor udgangspunktet tages i den enkeltes arbejdsplads, arbejdsopgaver og eventuelle problemstillinger.

Der gives løsningsforslag i forbindelse med rådgivningen. Hvis det ønskes kan der udfærdiges skriftlig rapport til evt. brug i den videre planlægning af et godt arbejdsmiljø.

Jeg tilbyder opfølgning og tilbagevendende rådgivning, hvorved problemstillinger kan forebygges og evt. problemer, der måtte dukke op kan løses, inden de bliver for store og omkostningsfulde for arbejdspladsen.

Kontakt:

Tlf.: 31 66 11 77
Birgittedose@gmail.com

 birgitte-billede.jpg

 

Udtalelse fra klient.

Jeg har haft besøg af Birgitte på min arbejdsplads med henblik på forbedringer af mine arbejdsstillinger.

Jeg har begyndende problemer med mine knæ i det jeg går og står meget, men Birgitte fik hurtigt påpeget andre problemstillinger, der omhandlede mine arme, så det fik vi også kigget på.

Birgitte er utrolig dygtig til, at spotte dårlige stillinger og tilretter dem på en proffesionel og behagelig måde uden overhovedet at virke belærende.

Jeg har fået en masse at arbejde med, og har nu haft tid til, at omlægge vanerne. Jeg kan mærke at jeg ikke længere er så træt i benene som før.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et besøg af Birgitte. Hun er et varmt og behageligt menneske med stor faglig viden.

Lene.

bubble