Kære medlem -Vi har en fantastisk nyhed

Vi har fået grønt lys fra myndighederne til opstart af outdoor træning med et max deltager antal på 9 personer. Vi har overdækket 3 udendørsområder og kører over 50 hold om ugen. Vi tilbyder bl.a. Spinning, Walking Fitness, HIT, Crossfit, yoga og dance-fitness. Fra den kommende uge tilbyder også "Outdoor Gym" på vores nye gummibelagte træningplads i gården mellem fitnesscentret og svømmehallen. Her vil bl.a. være opsat bænke, stativer, vægtstænger, vægtskiver, håndvægte, pull up bars, trx. mm som man kan træne med individuelt. 

Både Outdoor Gym og hold bookes gennem bookingsystemet for at sikre at der ikke er for mange personer samlet. Der lægges hold/træningstider på 4 dage frem og man kan placere 3 bookinger af gangen. Tiderne til Outdoor Gym vil variere dag for dag alt efter hvornår der er holdtræning og efter vejret. De første tider vil kommer på i starten af den kommende uge. Klik HER for at se hold/træningstider. For at booke skal du downloade appen sportsolution booking. Du skal bruge dit medlemsnummer, som står bag på dit medlemskort, og din fødselsdato som adgangskode.

Alle der har et aktivt medlemskab kan deltage på hold og Outdoor Gym. Hvis dit medlemskab er på pause, kan du aktivere det ved at skrive til mig på fitness@svom.dk. Ønsker du et nyt medlemskab kan det købes HER.


Vi følger regeringens retningslinjer fuldt ud
Det vil betyde at:

  • Sprit og klude til at aftørring vil være at finde på træningspladsen udenfor. Vandflaskerne skal være fyldt op hjemmefra.
  • På ALLE hold vil der være god afstand mellem deltagerne. Dette skal også efterleves ved individuel træning. 
  • Efter alle træninger sprittes alt det ydstyr du har brugt grundigt af.
  • Du må først møde op kort før holdets start. På den måde sikrer vi, at der ikke samles for mange mellem holdene.


Det er EKSTREMT vigtigt for os, at vi passer på hinanden og udviser den respekt og omsorg, som vi har brugt den sidste tid på at udvise.

Jeg glæder mig SÅ meget til at se jer igen og er overbevist om, at vi sagtens kan træne sammen og stadig føle os trygge. Det er vores fælles pligt og ansvar at sørge for det.

Kærlig hilsen Charlotte.
Ps: Skriv endelig til mig hvis I har spørgsmål på fitness@svom.dk

bubblemedia