Aktiv Sygemeldt

Hos Hedensted Centrets Sundhedsafdeling har du mulighed for at være aktiv sygemeldt. Her kan du blandt andet deltage på vores mange holdtræningshold i fitness og få fri adgang til svømmehallen i dens åbningstider.

Vores gode samarbejde med Jobcenter Hedensted har bevirket, at vi i tidens løb har trænet rigtig mange sygemeldte. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af ugentlige hold, såsom varmtvandstræning, holdtræning i fitnesscentret og meget andet.

På baggrund af en grundig undersøgelse af hver enkelt deltager, udarbejder vi en personlig træningsplan, så alle kan vende tilbage til arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt. Er dette tilbud aktuelt for dig, kontakt da din sagsbehandler på jobcentret, så denne kan hjælpe dig med en henvisning. 

Det siger brugerne om konceptet

“Hedensted Centrets træningslokaler er så dejlig åbne, med gode kvalitetsmaskiner til alle former for træning. Der er plads til alle slags mennesker i alle aldre og størrelser, og de ansatte er rigtig gode til guide og hjælpe dig i brug med maskinerne og i general træning. Personalet er i øvrigt altid smilende og professionelle, og det er en fornøjelse at komme i centret. Personligt har jeg fået rigtig meget ud af og komme og træne i Hedensted Centret.

Jeg har brugt både træning i varmtvandsbassin og senere i træningscentret og har aldrig følt mig "udenfor", som i mange andre fitnesscentre, hvor man kun ser de pumpede fyre og de små tynde piger.

Jeg træner fortsat i Hedensted Centret og har haft stor glæde af træne mig stille og roligt op i varmt vand, og har derefter kunne træne normalt.”

Michael

bubblemedia