Fysioterapi og Massage

Fysioterapi kan forebygge og behandle sygdomme eller lidelser i forbindelse med kroppen. Det retter sig især mod de dele af kroppen vi bruger, når vi bevæger os såsom musklerne, ledene, nervesystemet, kredsløbet og vejrtrækningen. Der kan være tale om en pludselig opstået skade eller længerevarende overbelastning. Måske har du haft smerter længe, men er ikke sikker på hvorfor. Smerter skyldes ofte fysiske og/eller biomekaniske forstyrrelser eller skader, men kan også have årsager, der skyldes samspillet mellem krop og sanser, psyke og livsbetingelser.

I Hedensted Centret lægger vi vægt på at give dig en grundig undersøgelse og tale med dig om dit forløb. Vi lægger også vægt på at samarbejde med din læge eller andre behandlere, du måske har været i behandling hos.

Genoptræning er en væsentlig del af fysioterapi. Når kroppen bliver skadet, skal vævet hele og blive stærkt igen. Det sidstnævnte sker ved kontinuerlig træning og derfor er det en vigtig del af et godt forløb. Vi hjælper dig i gang med øvelser, som du kan lave hjemme og måske vil det også være godt for dig at bruge vores fitnesscenter og svømmehal til samme formål.

Vi sørger altid for at hjælpe dig godt i gang, så du får mest muligt ud af din træning. Derefter laver vi løbende opfølgning efter behov.

Priser

Bestil tid på 75891899 tryk 4 eller hcfys@svom.dk 

Massage er som nævnt godt for både sind og krop. I Hedensted Centret har vi to forskellige typer afspæning;

  • Wellnessbehandling
    Ved denne type behandling fokuseres der på dig som helhed og du får muligheden for at mærke din egen krop. Massagen foregår i en afslappende atmosfære og koncentrerer sig om et specifikt område på din krop, som du selv har valgt. Ønsker du at der bliver spillet musik under behandlingen, kan dette også lade sig gøre. Massagen er især god for dig, som elsker at forkæle dig selv. Behandlingen kan også være et godt supplement i en stressende hverdag.

  • Afspændende behandling af muskulaturen
    Under behandlingen kan du få afspændt din muskulatur på to måder. Den første måde er i form af massage, hvor din muskulatur bliver varmet grundigt op. Dernæst vil der blive lavet et massagetryk, for at opnå størst mulig afspænding i de ømme muskler. Dernæst mærkes der efter, hvor du er øm i kroppen og derved bliver der lavet en mobilisering af dine led. På denne måde forsvinder din spænding i det pågældende område. En mobilisering af dit led kan sammenlignes med det, en kiropraktor laver. Der vil også blive masseret under denne type afspænding af muskulaturen, men dog ikke så hårdt, som under den første type afspænding.

Priser 

Kontakt

Christian Flemming Jensen Tlf.: 25 54 99 83 Telefontid: MANDAG- FREDAG: 08.00-16.00

Tidpunkter for booking:

Mandag: 12.30-16.00

Tirsdag: 17.00-20.30

Torsdag: 17.00-20.30

Fredag: 10.00-14.00

 

Fysiomassage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Massagen aktiverer kroppens eget immunforsvar og gør det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer, da blodgennemstrømningen øges, hvilket kan lindre smerter. Massagen løsner op for de spændinger, der er i muskulaturen og som kan medføre smerter forskellige steder i kroppen. Hermed medfører massagen en større bevægelighed, da spændingen i muskulaturen aftager. Derudover øger massage det psykisk velbefindende, da det blandt andet kan lindre stresssymptomer. 

Tilbud hos fysioterapeut Marie Marquard.
30 min. for kun 249 kr.

Book din tid på telefon nr. 75 89 18 99 tryk 4 eller send en mail til hcfys@svom.dk
 
bubblemedia