Covid-19 info

Kære medlem/bruger af Hedensted Centret. 

Vi holder fortsat åbent i fysioterapien og i fitness kører vi masser af outdoor træning. 

Vi følger naturligvis alle retningslinjer og restriktioner nøje og sikrer at al ophold og træning foregår trygt og sikkert. 

I Fitnesscentret tilbyder vi udendørs træning på vores 200 m2 overdækkede fitnessområde - naturligvis med rigtig god afstand. Området ligger i læ og er belagt med behagelige gummifliser. Vi kører ca. 50 hold om ugen og der er også rig mulighed for individuel træning på træningspladsen, hvor diverse udstyr er stillet til rådighed. 

Det er vigtigt at du booker dig på hold såvel som individuel træning så vi sikrer at der ikke er for mange til stede samtidigt. Booking foretages på appen "sport solutions booking" via hedenstedcentret.dk. Du skal bruge dit brugernummer som står bag på medlemskortet og din adgangskode som er din fødselsdato (4 cifre). 

Se holdplanen og tiderne for individuel træning HER

Vi kører også online hjemmetræning via vores facebookside (Hedensted Centret) og vores eller facebook gruppe (Hedensted Centret fitness). Online træning kan også ses på vores youtubekanal. Du kan endvidere finde programmer og videoer til hjemmetræning og en masse inspiration i vores nye træningsapp. Du kan oprette dig som bruger på appen her: https://exorlive.com/m/?skin=c3be57bc10f3&culture=da-DK  

Vi håber at du har lyst til at gøre brug af ovenstående tilbud og vi håber samtidig at du vil holde dit medlemskab aktivt og på den måde være med til at hjælpe os gennem en meget vanskelig økonomisk situation. Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde dig den samme service og det samme store udbud af træning på den anden side af corona og det kan du være med til at sikre ved at holde dit medlemskab aktivt. 

Ud over en kæmpestor tak for hjælpen kvitterer vi med et gavekort på et fitnessmedlemskab, der svarer til det antal uger dit der er lukket ned for indendørs. Gavekortet kan gives til en ven der ikke i forvejen er medlem. 

Hvis du ønsker at stille dit medlemskab på pause skal du kontakte os på fitness@svom.dk. Medlemskabet vil automatisk blive aktiveret igen når vi kan åbne for indendørs aktiviteter. 

Der kan bestilles tid til fysioterapi  på hcfys@svom.dk eller ved at kontakte os på 75891899 tryk 4. Telefontiden er mellem 8-12 på hverdage. 

Hvis du har generelle spørgsmål kan vi kontaktes på motion@svom.dk eller på 75891899

 

Med håbet om at vi alle står sammen i en svær og alvorlig situation. 

De bedste hilsner 

Team Hedensted Centret

 

 

 

bubble