Lad dine medarbejdere prøve Danmarks hurtigst voksende og sjoveste Sport.

Padel er en kæmpe succes verden over og har også indtaget Danmark med storm.

Padel er en hybrid af tennis, squash og bordtennis, men meget lettere at komme i gang med, da det kræver minimale tekniske og fysiske færdigheder at få sjove og lange dueller kørende. Det et socialt spil der oftest spilles 2 mod 2.

Padel er kort sagt et sjovt og intenst spil, der kan spilles på alle niveauer af alle målgrupper. Netop derfor er Padel meget velegnet til firmaarrangementer og kollegamotion. Vores hyggelige center med 2 Padelbaner og loungeområde danner den perfekte ramme for en uforglemmelig dag/aften med kollegaerne.

Firmaarrangement:

  • Velkomstdrink i loungen
  • Intro til Padel
  • Social "americano" turnering hvor der byttes makker efter hvert sæt. 
  • Middag og hygge i loungen 

klippekort:

Et klippekort er en fleksibel løsning hvor der blot bliver trukket et klip hver gang du eller dine medarbejdere booker en bane. Det bliver ikke nemmere og så er prisen oven i købet lavere end ved enkelt-booking af baner. Vi tilbyder klippekort fra 10 klip og opefter. 

Bliv en del af Hedensted Centret Partners.

Du opnår markant synlighed i Padel Hedensted og i Hedensted Centret og får fordelagtige priser på padel, fitness, behandling og meget mere. Samtidig støtter du det lokale idrætsliv, da alt overskud reinvesteres i nye aktiviteter og faciliteter til foreninger og borgere i Hedensted Kommune.

Kontakt Peter Nielsen på 20 13 07 21 eller pni@svom.dk så finder vi den bedste løsning til dit firma. 

bubble