AQUAFITNESS & VARMTVANDSGYMNASTIK

I Hedensted Centrets svømmehal tilbyder vi AquaFitness og varmtvandsgymnastik 7 gange om ugen. Se tiderne her

Træning i vand giver minimal belastning på led og muskler. Tilmelding til holdene skal ske igennem vores booking system eller ved henvendelse i svømmehallen. 

På 45 min med AquaFitness får du trænet din krop på en skånsom og behagelig måde. Modstanden i vandet er væsentligt større end i luften, hvilket gør AquaFitness til en særdeles effektiv træning af styrke og kondition. Samtidig giver det en høj kalorieforbrænding. Til AquaFitness bærer alle deltagere bælter, som hjælper med opdriften, så du kan fokusere på at udføre øvelserne. Alle kan være med, og er du ikke vild med ikke at kunne bunde, så er du altid velkommen til at stå i den lave ende af bassinet, hvor vanddybden kun er 130 cm. Til AquaFitness er der plads til 45 deltagere.

Varmtvandsgymnastik foregår i det mindre øvelsesbassin, hvor vanddybden er 100 cm, og hvor der er plads til 23 deltagere. Vandet her er varmere, hvilket bl.a. gavner personer med problemer i bevægeapparatet. Varmtvandstræning er ligeledes godt for muskler og led.

Du kan købe en enkelt billet i receptionen, bruge klippekort eller dit medlemskab til fri svømning eller ÆldreSagen, såfremt du har et. 

bubble