MORGENSVØMNING

Der er morgensvømning alle hverdage fra kl. 06.00-08.15. 

Svømmehallen er baneopdelt med 2 baner til hhv. hurtige, langsomme svømmere, og svømmere der ligger lige midt imellem. Du har derfor de bedste muligheder for at få noget ud af din svømning, uanset om du kommer for at udføre et træningspas eller blot for at holde dig i form og svømme nogle baner. Om morgenen er der kaffe på kanden, og tid til en snak. Der er rig mulighed for at lave øvelser i det varme øvelsesbassin, snuppe en tur i saunaen eller benytte dampbad, infrarød sauna eller loungebassinet. I vinterhalvåret har vi sænket belysningen, så det er ekstra hyggeligt.

Bliver du afhængig af en svømmetur flere gange om ugen? Så er det billigste og nemmeste for dig at købe et medlemskab med fri svømning. Hvis bare du svømmer mere end 1 gang om ugen, har du tjent pengene hjem.

Derudover er det er meget nemmere for dig med fri svømning, da du kan komme ind før vi åbner receptionen. Du fremmøder dig blot på vores touch skærm og slipper dermed for at vente på ekspedition ved billetsalget. Vores livreddere står altid klar til at guide dig til det rigtige medlemskab.

bubble