Renovering af svømmehallen bliver udskudt og vi holder åbent i sommeren & efteråret.

Vi er i den uheldige og usædvanlige situation at vores hovedentreprenører på renoveringsprojektet har valgt at trække sig pga. ekstraordinær travlhed.

Byggebranchen er overophedet i øjeblikket og det har ikke været muligt med kort varsel at finde en ny hovedentreprenør der har kompetencen og tiden til at køre projektet.

Vi forventer at påbegynde renoveringen i december/januar og være klar til at åbne svømmehallen igen i august 2022. Tidsplanen er foreløbig og betinget af de aftaler vi kan indgå med entreprenørerne.

Det er selvfølgelig en træls situation, MEN på den positive side betyder det badegæster, svømmeklubben og skolerne kan fortsætte med at bruge svømmehallen hele efterårssæsonen.

Hvis du har et medlemskab der inkluderer svømmehal, kan du også fortsætte med at benytte svømmehallen.

Hvis du har sat dit medlemskab på pause åbner vi det selvfølgelig gerne igen. Henvend dig i receptionen eller kontakt os på fitness@svom.dk hvis du har spørgsmål.

Vi opdaterer løbende omkring renoveringsprojektet her og på vores Facebookside.

Vi total renoverer svømmehallen

Inspirerende børnemiljø, stor fælles sauna, nyt dampbad, Infrarød sauna, ildbad og koldtvandsmijlø er nogle af de faciliteter, du kan glæde dig til.

Derudover laver vi en række tekniske tiltag for at mindske svømmehallens energiforbrug.

bubble