Vores rammer kan rumme dine ideer

Hedensted Centret er med sin beliggenhed på kun 800 meter fra motorvejen mellem Horsens og Vejle et godt valg til rigtig mange former for arrangementer. Hedensted Centret bruges i dag til alt fra møder, messer, koncerter, udstillinger og flere former for sports- og firmaarrangementer. Der er utallige muligheder og vi er næsten sikre på, at vi kan imødekomme lige præcis den idé I står med.

Hedensted Centret består af 3 store sportshaller, 2 multisale, café, sundhedshus, fitnesscenter og svømmehal. Alle disse lokaler er mulige at leje og hermed er der rig mulighed for at finde den perfekte ramme til lige netop dit arrangement.

Hedensted Centret er løbende blevet renoveret og derved optimeret. De fysiske rammer er lyse og rummelige og skaber en god og motiverende atmosfære. Vores personale er altid klar til at servicere og rådgive dig på bedst mulig vis. Hedensted Centrets faciliteter er desuden alle med handicapvenligt adgang og som en ekstra fornødenhed, vi ikke kan slippe uden om, er der trådløst internet i hele centret. 

Læs mere om de forskellige faciliteter her på siden og tøv ikke med at spørge. Vi vil meget gerne hjælpe jer med jeres næste arrangement.

bubble