Vores rammer kan rumme dine ideer

Hedensted Centret er med sin beliggenhed på kun 800 meter fra motorvejen mellem Horsens og Vejle et godt valg til rigtig mange former for arrangementer. Hedensted Centret bruges i dag til alt fra møder, fester, messer, koncerter, udstillinger og flere former for sports- og firmaarrangementer. Der er utallige muligheder og vi er næsten sikre på, at vi kan imødekomme lige præcis den idé I står med.

Hedensted Centret består af 3 store sportshaller, 2 multisale, møde & festlokaler, café, sundhedshus, fitnesscenter, padel center og svømmehal. Alle disse lokaler er mulige at leje og hermed er der rig mulighed for at finde den perfekte ramme til lige netop dit arrangement.

De fysiske rammer er lyse og rummelige og skaber en motiverende og aktiv atmosfære . Vores personale er altid klar til at servicere og rådgive dig på bedst mulig vis. Hedensted Centrets faciliteter er desuden alle med handicapvenligt adgang.

Vi har selvfølgelig gratis wifi i hele centret. 

For at se dine muligheder skal du nu vælge om du er privat, erhverv eller forening i menuen til højre. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe det perfekte arrangment. 

Send os en uforpligtende forespørgsel

Herunder kan du se en kort beskrivelse af vores lokaler. Udover haller har vi fest & mødelokaler i forskelige størrelser. Beskrivelser af disse er under udarbejdelse. 

"Strategien" (20 pers.)

Nyrenoveret lokale med lækkert møblement, stor led skærm og fri wifi. 

strategien.jpg

"Taktikken" (20 pers.)

Nyrenoveret lokale med lækkert møblement, stor led skærm og fri wifi.  

taktikken.jpg

"Time out" (65 pers.)

Lækkert lokale med masser af dagslys og udsigt over hal A. 

timeout.jpg

Haller

Hedensted Centret råder over 3 idrætshaller der ligger under samme tag. Dette giver gode muligheder for store arrangementer. Desuden har vi 2 multisale der ligger under samme tag. 

Hal A (1200 pers.)

Hal A er Hedensted Centrets opvisningshal. Det er en ny hal, hvor der er plads til masser af tilskuere til diverse sportsarrangementer. Der er desuden en TV-platform, hvis der skal laves optagelser til TV eller til klubben.

hal-a.jpg

Hal B (1000 pers.)

Hal B er den perfekte hal til f.eks. gymnastik. Der findes forskellige redskaber, herunder reb og bomme. Derudover er hal B en oplagt hal til håndbold, badminton, volleyball og lignende sportsgrene. Hallen kan deles op, så de forskellige hold ikke kan se hinanden.

Der må være op til 1200 personer i Hal B.

Hal C (1000 pers.)

Hal C har også et væld af muligheder. Her kan spilles håndbold, badminton og lignende.

hedensted-centret--024.jpg

ByHallen (200 pers. pr. sal)

ByHallen er en sattelit til Hedensted Centret med beliggenhed på Østerled 8, 8722 Hedensted. 

ByHallen rummer sal 1 & sal 2, som er multisale i halv størrelse af en ordinær idrætshal. Hallen danner primært ramme for skoleidræt, gymnastik/spring og badminton. Udover de to sale er der omklædningsfaciliteter, anretterkøkken og mødelokale. 

byhal-beskaret.jpg

 

bubble