VI TOTAL RENOVERER SVØMMEHALLEN 

Klik her for at se mere

I svømmehallen er der plads til alle

Hedensted Svømmehal er en lille, hyggelig og meget familievenlig svømmehal. Vi har rammerne til lidt af hvert. I svømmehallen kan I både nyde familiehygge, wellness, babysvømning, banesvømning, aquafitness, vanddisco og meget mere. Derudover har vi sauna til både damer og herrer og fælles dampbad.. Disse er åbne i alle offentlige åbningstider. Desuden har vi et veluddannet livredderteam, der altid står klar ved kanten med en hjælpende hånd.

Vi har tre forskellige bassiner i Hedensted Centrets svømmehal:

Stort bassin: Det store bassin er 25 meter langt og 27 grader varmt. Der er en 1- og 3 meter vippe og rutsjebane i forbindelse med dette bassin.

Øvelsesbassin: Øvelsesbassinet er 32 grader varmt og ideelt til afslapning ved vores wellnessaftener og babysvømning. Bassinet er 1 meter dybt og der er en børnevenlig rutsjebane tilnkyttet samt to massagebrusere. 

Babybassin: Babybassinet er 33 grader varmt og ideelt til babyer og små børn. Vi har fast babysvømning om tirsdagen fra kl. 14-18. Dette er lige efter mor og baby træning i fitnesscentret fra 12.45-13.45. 

Til børn og barnlige sjæle har vi en masse forskellige legeredskaber, som fx bolde, måtter, svømmefødder, vandkander og mange flere forskellige ting til børn i alle aldersgrupper. Til børn har vi også svømmebælter og svømmevinger, som frit kan afbenyttes.

Desuden er det muligt at købe udstyr som dykkerbriller, badetøj, svømmebleer og badehætter i receptionens åbningstid som følger den offentlige åbningstid.

OBS! Børn der ikke er renlige, skal enten bære Happy Nappy eller svømmeble og tætsiddende badebuks. Bleer og Happy Nappy kan købes i receptionen.


 
bubble