I svømmehallen er der plads til alle

Hedensted Svømmehal er en lille, hyggelig og meget familievenlig svømmehal. Vi har rammerne til lidt af hvert. I svømmehallen kan I både nyde familiehygge, wellness, babysvømning, banesvømning, aquafitness, vanddisco og meget mere. Derudover har vi stor fælles sauna, infrarød sauna, dampbad og 38 grader varm loungepool.  Desuden har vi et veluddannet livredderteam, der altid står klar ved kanten med en hjælpende hånd. Vi gør dog opmærksom på, at badning er på eget ansvar. Husk at medbringe et ekstra stort håndklæde, hvis du ønsker at benytte saunaen og infrarød sauna. Håndklædet skal være stort nok til at du kan sidde på det, samt dække fødderne af hygiejniske grunde.

Vi har 4 forskellige bassiner i Hedensted Centrets svømmehal:

Stort bassin: Det store bassin er 25 meter langt med 6 baner. Vandet er 27 grader varmt. Der er en 1 - og 3 meter vippe, samt en nedfældelig trappe velegnet til dårligt gående.

Øvelsesbassin: Øvelsesbassinet er 31 grader varmt og ideelt til afslapning ved vores voksensaftener, varmtvandstræning og babysvømning. Bassinet er 1 meter dybt og der er en børnevenlig rutsjebane tilknyttet samt to massagebrusere og en undervands svømmetræner, der også kan fungere som massagedyse. Dette bassin har ligeledes en nedfældelig trappe der er velegnet til dårligt gående samt forældre med babyer.

Babybassin: Babybassinet er 33 grader varmt og ideelt til babyer og små børn. Vi har fast babysvømning om tirsdagen fra kl. 14-18. 

Loungepool: Som noget nyt har vi fået lavet en aflang loungepool, hvori vandet er 38 grader varmt. Her kan man sidde og hyggesnakke, og bare nyde den afslappende atmosfære.

Til børn og barnlige sjæle har vi en masse forskellige legeredskaber, som fx bolde, måtter, svømmefødder, vandkander og mange flere forskellige ting til børn i alle aldersgrupper. Til børn har vi også svømmebælter og svømmevinger, som frit kan benyttes.

Desuden er det muligt at købe udstyr som dykkerbriller, badetøj, svømmebleer og badehætter i receptionens åbningstid, som følger den offentlige åbningstid. Bemærk at vi har mobile pay og betaling med kort. Det er desværre ikke muligt at betale med kontanter

OBS! Børn der ikke er renlige, skal enten bære Happy Nappy eller svømmeble og tætsiddende badebuks. Bleer og Happy Nappy kan købes i receptionen.

NYT PR. APRIL 2023:
Vi har haft episoder, hvor børns dykkermasker sprænger. Det er ikke så hensigtsmæssigt, da nogle masker er lavet af glas. Vi har derfor valgt at forbyde brugen af glasmasker, for at undgå glasskår i bassinerne og på gulvet. Glasmaskerne kan kendes ved, at der står "Tempered glass" på glasset, de er stive og ufleksible, og så kan man tydeligt se den 0,5 cm tykke glasplade.
Er du i tvivl om dit barns maske indeholder glas, så hjælper vores livreddere dig gerne.


 
bubble