I svømmehallen er der plads til alle

Grundet energikrisen er alle wellness aktiviteter inkl. loungepool lukket.

Hedensted Svømmehal er en lille, hyggelig og meget familievenlig svømmehal. Vi har rammerne til lidt af hvert. I svømmehallen kan I både nyde familiehygge, wellness, babysvømning, banesvømning, aquafitness, vanddisco og meget mere. Derudover har vi stor fælles sauna, infrarød sauna, dampbad og 39 grader varm loungepool.  Desuden har vi et veluddannet livredderteam, der altid står klar ved kanten med en hjælpende hånd.

Vi har tre forskellige bassiner i Hedensted Centrets svømmehal:

Stort bassin: Det store bassin er 25 meter langt og 26 grader varmt. Der er en 1- og 3 meter vippe i dette bassin.

Øvelsesbassin: Øvelsesbassinet er 31 grader varmt og ideelt til afslapning ved vores voksensaftener og babysvømning. Bassinet er 1 meter dybt og der er en børnevenlig rutsjebane tilnkyttet samt to massagebrusere. 

Babybassin: Babybassinet er 33 grader varmt og ideelt til babyer og små børn. Vi har fast babysvømning om tirsdagen fra kl. 14-18. 

Til børn og barnlige sjæle har vi en masse forskellige legeredskaber, som fx bolde, måtter, svømmefødder, vandkander og mange flere forskellige ting til børn i alle aldersgrupper. Til børn har vi også svømmebælter og svømmevinger, som frit kan afbenyttes.

Desuden er det muligt at købe udstyr som dykkerbriller, badetøj, svømmebleer og badehætter i receptionens åbningstid som følger den offentlige åbningstid.

OBS! Børn der ikke er renlige, skal enten bære Happy Nappy eller svømmeble og tætsiddende badebuks. Bleer og Happy Nappy kan købes i receptionen.


 
bubble