BØRNEFITNESS

ER FYSISK TRÆNING GODT FOR BØRN? Ja! Både konditions- og styrketræning anbefales til børn. Det er en myte, at styrketræning er skadeligt for børns knogler og led. Tværtimod har styrketræning en række gavnlige effekter på både knogler, muskler og led hos børn. Dog er det vigtigt, at børn får lagt et træningsprogram og følger nogle bestemte retningslinjer, for at undgå overbelastning.

I Hedensted Centret har vi derfor oprettet to børnefitness hold med kompetente og motiverede instruktører.

FitKids er børnefitness for de 7-9 årige hver mandag og torsdag kl. 16.15-16.55. Her vil forskellige instruktører sørge for at børnene får pulsen op, samtidig med at de forhåbentlig får det sjovt. Der er opstart d. 3. september. 

TEEN FITNESS er børnefitness for de 10-13 årige hver mandag og torsdag kl. 15.30-16.10. TeenFitness er en sjov, varieret og effektiv træning for både drenge og piger. Holdet varetages af veluddannede instruktører, der sikrer at træningen er tilpasset aldersgruppen.

Alle er velkomne til at få en gratis prøvetime, som kan bookes på 75891899 eller i receptionen. Prisen er 149,- pr. md. 

TRÆNING SAMMEN MED FORÆLDER Børn fra 10 til og med 13 år kan træne i fitnessmaskinerne sammen med en forælder, som har ansvaret for, at barnet overholder retningslinjerne i det træningsprogram, der bliver lagt ved indmeldelsen. Træningen gælder styrke- og konditionstræning på 1. sal og ikke holdtræning. Fra 14 år kan man træne frit i centret på egen hånd. 


BEMÆRK: Både TeenFitness, Fit Kids og træning med forældre er inkluderet, når man har et familiemedlemskab.

bubblemedia