Træn med fysioterapeuterne

I fysioterapien tilbyder vi hver uge specifikke hold. Her har du muligheden for at komme afsted til en fysioterapeutisk superviseret træning med fokus på netop dit behov. Vores dygtige fysioterapeuter sikrer at du kan træne sjovt, sikkert og smertefrit. Vores tilbud er en mulighed til dig, som har skavanker eller skader og behov for rådgivning og sparring med fysioterapeuter.

Vores hold med fysioterapeuterne: 

Mandag

Kl. 12.30-13.20

Kl. 14.00-14.45

Nakke/skulder hold

Varmtvandsbassintr.

Onsdag

Kl. 08.00-08.50

Kl. 08.15-09.00

Knæ/hofte hold

Varmtvandsbassintr.

Torsdag

Kl. 12.30-13.20

Mave/ryg hold

Fredag Kl. 08.15-09.00 Varmtvandsbassintr.

Har du for eksempel udfordringer med den ene skulder – så er vores skulderhold helt sikkert noget for dig! Eller måske går du og døjer med hofte- eller knæproblemer? Så kører vi hver eneste uge et hold specifikt rettet med at træne og undervise folk med hofte- og/eller knæproblemer.

Vi sikrer at alle kan være med uanset niveau!

Vi står for hold både til lands og i vand - og vi lover godt humør under hele træningen! 

På vores varmtvands sørger vi får at du bliver præsenteret for sjov, varieret træning, så du får trænet hele kroppen. Du vil opleve en alsidig træningstilgang. Der vil være momenter med fokus på styrke og bevægelighed, hvor vi på andre tidspunkter fokuserer mere på åndedræt eller måske noget helt tredje – kondition.

Træning i varmtvandsbassin har en masse fordele og anvendes i stor grad af personer med små eller store udfordringer. Varmtvandsbassinet sikrer en skånsom træningsform, så alle kan være med. Ideelt til dig med ømme led og muskler, gigt- og rygpatienter eller til den helt nye som gerne vil i gang med at træne. 

Uanset hvad står vores fysioterapeuter klar til at hjælpe dig godt videre i din træning.

Har du udfordringer eller skavanker, vil vi rigtig gerne have dig ind forbi klinikken først til en grundig forundersøgelse inden deltagelse på hold. 

Er du medlem af sygeforsikringen "danmark" kan du formentlig få tilskud til din behandling - læs mere her.

Hver opmærksom på at der ikke er mulighed for tilskud fra ”danmark” ved køb af klippekort. 

Se priser HER

 

 

bubble