Fysioterapi og Massage

Kontakt os på tlf.: 75891899 tryk 4 dagligt mellem kl. 8-11 eller skriv til hcfys@svom.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Fysioterapi kan forebygge og behandle sygdomme eller lidelser i forbindelse med kroppen. Det retter sig især mod de dele af kroppen vi bruger, når vi bevæger os såsom musklerne, ledene, nervesystemet, kredsløbet og vejrtrækningen. Der kan være tale om en pludselig opstået skade eller længerevarende overbelastning. Måske har du haft smerter længe, men er ikke sikker på hvorfor. Smerter skyldes ofte fysiske og/eller biomekaniske forstyrrelser eller skader, men kan også have årsager, der skyldes samspillet mellem krop og sanser, psyke og livsbetingelser.

I Hedensted Centret lægger vi vægt på at give dig en grundig undersøgelse og tale med dig om dit forløb. Vi lægger også vægt på at samarbejde med din læge eller andre behandlere, du måske har været i behandling hos.

Genoptræning er en væsentlig del af fysioterapi. Når kroppen bliver skadet, skal vævet hele og blive stærkt igen. Det sidstnævnte sker ved kontinuerlig træning og derfor er det en vigtig del af et godt forløb. Vi hjælper dig i gang med øvelser, som du kan lave hjemme og måske vil det også være godt for dig at bruge vores fitnesscenter og svømmehal til samme formål.

Vi sørger altid for at hjælpe dig godt i gang, så du får mest muligt ud af din træning. Derefter laver vi løbende opfølgning efter behov.

Medbring lagen eller håndklæde til behandling.

 

Kontakt:

Tlf. 75 89 18 99 og tryk 4 

Tlf. tid: (Pause alle dage fra kl. 12.00 - 12.30)

Mandag kl. 08.00 - 12.00 

Tirsdag - Torsdag kl. 08.00 - 15.00

Fredag kl. 08.00 - 12.00

Eller send os en e-mail på: hcfys@svom.dk 

 

Priser

Bestil tid på 75891899 tryk 4 eller hcfys@svom.dk 

Fysiomassage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Massagen aktiverer kroppens eget immunforsvar og gør det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer, da blodgennemstrømningen øges, hvilket kan lindre smerter. Massagen løsner op for de spændinger, der er i muskulaturen og som kan medføre smerter forskellige steder i kroppen. Hermed medfører massagen en større bevægelighed, da spændingen i muskulaturen aftager. Derudover øger massage det psykisk velbefindende, da det blandt andet kan lindre stresssymptomer. 

Tilbud hos på Fysio-massage -nu også på udvalgte lørdage.

30 min. for kun 249 kr.

Book din tid på telefon nr. 75 89 18 99 tryk 4 eller send en mail til hcfys@svom.dk
 
bubble