Personlig træning & kostvejledning

Valget omkring et samarbejde med en personlig træner eller kostvejleder kan have mange forskellige afsæt. Det kan eksempelvis være træningsoptimering, svømning, vægttab, bedre fysisk form, stressreduktion eller en kombination af disse. Personlig træning og kostvejledning er kort sagt for dig, der har et mål, som du vil nå sikkert og effektivt. Uanset hvad dit udgangspunkt er og hvilke mål du drømmer om at nå, så har vi den viden og de kompetencer, der skal til, for at hjælpe dig i gang eller hele vejen i mål.

Vi tilrettelægger træningen/kostvejledningen i samarbejde med dig, så det bliver et skræddersyet forløb, med fokus på netop dine mål, så du ikke knokler forgæves. Træningen/kostændringerne vil foregå i dit tempo, men vi vil stadig forsøge at motivere, guide og presse dig til at nå målene.

Alle vores personlige trænere og kostvejledere er certificerede ved anerkendte uddannelsesinstitutioner. Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig. Se kontaktinfo under priser.

Tidligere klient siger:

Jeg har været igennem et meget motiverende og lærerigt forløb hos Jette – og det har heldigvis også resulteret i et pænt vægttab. Hun er fordomsfri og lyttende, engageret og ærlig, og hun er god til at sætte sig ind i den enkeltes situation og behov.

For mig var det afgørende for succes’en at få sat fokus på motion og kost på én gang og at have en træner, som jeg kunne vende tanker og bekymringer med – samt få gode idéer til nye former for motion fra. Efter forløbet har jeg fortsat mit vægttab på egen hånd, meget klogere end før og det går stadig den rigtige vej."

- Camilla Bo

Priser:

Tid: Ydelse : Pris:
1 time Personlig træning / Svømmetræning / Kostvejledning 595,-
10 timer Personlig træning / Svømmetræning / Kostvejledning 5.500,-
3 mdr. Personlig træning / Kostvejledning 12.995,-

 

bubblemedia